• Elements Yoga | Easy flow Yoga | Active Flow Yoga | Buiten Yoga | Meditatie les | Yoga & Meditatie retraite

Jonah Korver Hanzlik

Ik werk sinds 2017 samen met Elements Yoga en doe tijdens de retraites de Reconnective Healing® sessies, in die 2 jaar heb ik vele mooie en ontroerende momenten meegemaakt met de participanten en dit is ook hetgeen wat het zo’n avontuur maakt elke retraite weer. Ik heb de opleiding in California gedaan bij Eric Pearl (www.thereconnection.com) en ben Level II Reconnective Healing Foundational Practitioner. Ik blijf deze energie verder ontwikkelen en leer van elke interactie en verwerk dit weer in mijn behandelingen.

Daarnaast geef ik ook meditatie sessies. Deze zijn afgestemd op de groep, worden intuïtief geformuleerd in het moment en wordt er ingevoeld wat er in het hoogste belang is voor deze groep en de individuen, de basis van waaruit ik werk is non-dualiteit.

Verder ben ik tijdens de retraites ook beschikbaar voor 1 op 1 sessies voor eventuele verheldering over de meditaties en of ervaring tijdens de Reconnective Healing® sessies. Ook ben ik beschikbaar voor Counseling over een zeer breed scala aan onderwerpen die zich voor kunnen doen bij het diep gaan in de spirituele reis die we allemaal maken tijdens en buiten zo’n retraite setting. 

Verder pas ik mijn 12 jaar ervaring als professioneel kok, tijdens  sommige retraites toe om voor een holistische culinaire ervaring te zorgen. Gezond, waar mogelijk volledig biologisch, smaakvol en met liefde gemaakt.

Sincerely, Jonah Hanzlik Korver