Elements Yoga | Easy flow Yoga | Active Flow Yoga | Buiten Yoga | Meditatie les | Yoga & Meditatie retraite

Lente Yoga & Detox weekend

Enkhuizen – 13 en 14 april 2019

Yoga & Health retreat

Zuid-Limburg – 15 t/m 19 juli 2019

Ik vond het een bijzondere ervaring om heerlijk tot mezelf te komen. Het is eigenlijk niet in korte zinnen te verwoorden. 

Ik heb genoten van de verwennerij van Evelien en Kuba die 3x per dag vegetarische maaltijden hebben bereid die overheerlijk smaakten en ook nog eens oogstrelend waren voor het oog. De fantastsche “stilte”  wandeling in het natuurpark met gids. 

De heerlijke yoga oefeningen buiten rondom het huis en op het strand. De yoga sessie bij zonsopgang op het strand gaf voor mij een extra demensie.

De reacties van mijn lichaam voelen tijdens de reconnective healing sessies, is ook een speciaal gevoel.
En niet te vergeten de meditaties, die waren zo intens dat het me meer raakte en soms emotioneel werd.
Volgens mij komt dat doordat je geen prikkels krijgt van buitenaf en helemaal in de flow zit van rust en niets hoeven doen. 
 Kortom: Volledig mogen en kunnen ZIJN. Een bijzondere ervaring met een fijne groep mensen om me heen. 
Alice

Ik heb een heerlijk Detox en Yogaweekend gehad bij Elements Yoga in Enkhuizen! Het zou me niet anders gelukt zijn dan op deze manier; afgestemde yogalessen, heerlijke soepen en sapjes, totale ontspanning mede door massage en healing en mooie gesprekken met lieve mensen. Een aanrader!

Sandra

Ik heb echt genoten van een hele geweldige reis naar Spanje samen met de lieve groep mensen en jullie als team!

Van te voren had ik niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou worden; de fantastische locatie, de prachtige natuur, fijne yogalessen en meditaties, het zonnige weer, het geweldige eten, fijne en soms diepgaande gesprekken maar vooral rust (in mezelf). 

Ik heb ervaren hoe het is om meer in het nu te leven en gewoon te zijn en daardoor meer van alles te genieten, soms in stilte.  Deze ervaring is er eentje met een gouden randje!

Sandra

Ik heb een hele fijne retreat op Texel gehad. Yoga, healings en heerlijk vegetarisch eten. Er is weer een super accommodatie gekozen op een mooie lokatie, Texel. Mogelijkheid om te fietsen, sauna, zwemmen en de stilte wandeling was een mooie ervaring. Er is ruimte voor ideeën, kennisgeving, verwerking, gezelligheid, ontspanning en ook humor. Met een lach en een traan.
Dank jullie wel

Maikel

Tot in de puntjes verzorgde retraite. Perfecte locatie, heerlijk eten, goede sfeer en veel ontspanning. Het zwembad was wat koud (oktober) maar daar is ook een oplossing voor gevonden door ademhalingstraining.
Kortom een aanrader!

Wim
Ik heb een bijzondere 4 daagse bij jullie in Texel mogen beleven. Jullie volledige gedrevenheid en aandacht zijn echt inspirerend voor mij geweest. De yoga, de meditaties, de heerlijke veganistische gerechten… Compliment voor jullie als team. Verder heb ik in het directe contact jullie krachtige openheid ervaren. Nogmaals dank!
Ghislaine
Onwijs bedankt voor het fantastische Yoga weekend op Texel. Ik heb er intens van genoten.
De rust, de mooie gesprekken, leuke mensen, yoga, meditaties, massage, zwemvijver. Het was superbijzonder en ik ben heel dankbaar dat ik heb dit heb mogen meemaken.
Kristel

De yoga retraite voelde als een warme, zachte deken om mij heen. De locatie, het verblijf en het eten waren helemaal top. De ademhalingsoefening in de ochtend en daarna een duik in het zwembad waren een lekkere, frisse start van de dag. De yogalessen en de meditaties in de supermooie yogaruimte waren heel fijn, net als de Reconnective healing sessie met Jonah en de massage. Bedankt lieve groep voor deze mooie dagen met elkaar.

Karin

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dagen in Begur. De locatie had iets magisch. De groep was fijn en ik ben echt tot rust gekomen.

Yvette

Spanje 11 t/m 16 oktober 2018

Texel 24 t/m 27 augustus 2018