Yoga & Detox weekend

Castricum – 19 t/m 21 februari 2021

Voor een weekend volledige rust,  reiniging, wellness en natuur

Yoga & Detox weekend

Enkhuizen – 20 en 21 maart 2021 meer informatie volgt

Voor een weekend voor je gezondheid en innerlijke rust

Yoga & Wellness retreat – All is Well – VOLGEBOEKT

Noordwijk aan zee – 26 t/m 30 april 2021

Voelen dat je leeft en onderdeel bent van alles

Yoga, Nature & Wellness Retreat

Castricum – 10 t/m 12 mei – meer informatie volgt

Een 3-daagse break vol rust, ruimte en natuur

Yoga, Nature & Relax weekend

Castricum – 11 t/m 13 juni 2021

Opladen, tot rust komen en volop genieten

Yoga & Health retreat

Belgisch Limburg – 10 t/m 15 juli 2021

Voor verdieping, ontspanning & gezondheid

Yoga, Nature & Beach retreat

Castricum – 2 t/m 8 augustus 2021 – meer informatie volgt

7 dagen in contact met alle elementen en jeZelf

Yoga & Exploration Retreat

Lefkada, Griekenland – 20 t/m 26 september 2021

Een innerlijke en uiterlijke ontdekkingsreis

New Years Retreat – Castricum – 30 december 2020 t/m 3 januari 2021

Als je jezelf wil verwennen, moet je met Arenda, Marie-Louise en Jonah mee :-) Een retreat is echte verwennerij, waar je leuke mensen kunt ontmoeten, maar je ook naar behoefte terug kunt trekken. Het eten is zalig. Je kunt jezelf tegen komen, maar er is alle ruimte om ook dat te ervaren. Echt een aanrader!

‘M’

Yoga & Detox weekend – Enkhuizen -28 en 29 november 2020

Na een weekend vol yoga, heerlijke sappen en soepen voel ik helemaal gereset, zowel fysiek als mentaal! Arenda, bedankt en tot een volgende keer.

Annelies

Castricum – 12 t/m 15 oktober 2020

Wat een heerlijke dagen heb ik beleefd!

Het was een ontzettend mooie locatie, middenin het bos. De stilte, de ruimte, de sauna, het heerlijke eten, yoga, wandelingen… Het is teveel om op te noemen. Ik vond het fijn dat er ook regelmatig wat tijd tussendoor was om zelf in te vullen. Voor mij waren het bosbad, de klankschalen sessie en tevens de duik in zee op de laatste dag dingen die er voor mij uitsprongen. Wauw! Wat heb ik genoten. Ik heb het idee dat ik nog steeds niet de hele uitwerking van zo’n weekje heb kunnen voelen. Dit ebt niet zomaar weg, de herinnering wordt juist alleen maar mooier!

Miriam

Het was een heerlijke Retreat, mooie ruime locatie met veel plekjes om even rustig te zitten. De yoga was afwisselend en afgesloten met bijzondere meditaties. De dagen hadden een mooi afwisselend programma waarin je meegenomen werd door de dag. De sfeer was er ontspannen en gastvrij, je wordt er echt verwend met hemelse gerechten om je innerlijke mee te vullen.

Mariska

Heerlijk genieten in een herfstachtige, bosrijke omgeving in een mooie verbouwde boerderij. Rustige yogalessen en mooie meditaties door Arenda en Marie-Louise, ontspannende wandelingen in het bos en naar het strand waarbij al je zintuigen extra worden geprikkeld. Helemaal tot jezelf komen tijdens de stiltedagen en dan ontdekken dat je mag zijn wie je bent en dat alles goed is zoals het is. En niet te vergeten de kookkunsten van Jonah. Dit alles bij elkaar voelde als een warme, behaaglijke deken om mij heen. Nogmaals heel veel dank voor deze fijne dagen in Castricum.

Karin

Limburg, België – 11 t/m 16 juli 2020

Retraite met Elements Yoga is een zalige verrassing. Buiten-yoga, wandelingen, meditatie, saunabezoek en massage in een rustige, mooie omgeving. Tijd om de rusten en te lezen en de buitengewoon lekkere maaltijden, sappen en soepen, maken deze week tot een weldaad.

Marjanne

Tromsø, Noorwegen – 30 december 2019 t/m 3 januari 2020

De sfeer in de groep, het warme welkom, de persoonlijke aandacht, het ruime huis, de ‘kom terug bij jezelf’ yogalessen, het heerlijke eten en natuurlijk dat het in het prachtige Noorwegen was, ik vond het een unieke ervaring. Toen ik het voorbij zag komen wist ik meteen: dit moet ik doen!

Anna

Portugal – 18 t/m 23 oktober 2019

Het was zo stil in onze bijna of the grid locatie aan het Portugese meer dat je de vogels des te beter hoorde. Ademoefeningen, Meditatie en Yoga bij zonsopkomst was het mooiste wat ik qua rust & ontspanning heb gedaan. Heerlijke lessen, prachtige groep en genoeg ruimte om even te zwemmen, lezen, mijmeren, wandelen, kletsen, lachen. Fijn om met zo’n groep en zulke begeleiders even away from it all te zijn! 

Bregje

Wat was het genieten tijdens de yoga retraite Paradise in Portugal. De locatie was daadwerkelijk een Paradijsje. Het was zo ontspannen: de yogalessen, de meditaties en de wandelingen in de prachtige omgeving. Alles met aandacht en ook tijd om even alleen maar te zijn.

Nelly

Inmiddels is het al een maand geleden dat ik samen met mijn dochter met jullie mee mocht genieten van de retraite Yoga in Paradise In Portugal. En het paradijs, inderdaad dat was het helemaal. De prachtige natuur, de stilte, het heerlijke eten, de geweldige groep mensen en natuurlijk de fijne yogalessen van Arenda en de sessies van Jonah, alles was paradijselijk. Mijn dochter en ik hebben zo ontzettend genoten. De rust die we tijdens de yoga retraite hebben ervaren, voelen we nog steeds in ons hart en lijf. Ik had het geluk al eerder dit jaar deel te mogen nemen aan de retreat van Elements in Spanje en voel me dankbaar dat ik deze ervaring in Portugal met mijn dochter mocht delen. Arenda en Jonah, bedankt voor deze overgetelijke retraite!

Margaret

Belgisch Limburg – 15 t/m 19 juni 2019

Helend op alle niveau’s, ruimte om te zijn wie je bent. Meer dan hele fijne yoga lessen en mooie meditaties. Met je voeten op de aarde en je hoofd in de hemel. Massage en Reconnective healing, beide meer dan weldaad voor lichaam en geest. Subliem lekker eten en toch een milde detox, groot positief effect. Top accommodatie, luxe kamer en heerlijke sauna. In een prachtige omgeving. Wat een geluk!

Aislinn

Waar te beginnen met de hoogtepunten van de Yoga & Health retreat in Limburg?! Van aankomst tot vertrek heb ik GE-NO-TEN! Zoveel liefde gevoeld, geproefd en gezien. Arenda, Jonah, Richard en Claudia, nogmaals een DIKKE dankjewel voor deze bijzondere mooie en liefdevolle ervaring. Mij zie je sowieso terug!
Heel veel liefs

Sarah

Zeer ontspannen terug uit België van een vurrukkelukke midweek yoga & health retreat met 2 dagen detox, heerlijk eten, massage en reconnective healing. Ontzettend genoten van de accomodatie met zeer fijn bed, sauna’s en mooie omgeving. Arenda en haar team hebben mij echt in de watten gelegd. Een uitstekende manier om weer tot jezelf te komen.

Wendela

Ik ben naar deze Yoga & Health retraite in Limburg gegaan voor een stukje onderhoud, rust, stilte en balans hervinden. Dit alles is gelukt en meer! Wat een super week: prachtige mensen, heerlijk eten,  top programma, fijne yogalessen en meditatie op een heel bijzondere plek. De organisatie was echt helemaal super! Ik kan er weer even tegen en zie uit naar de volgende keer! Dank voor alles!

Willie

Jezelf zijn. Omringd door 15 lieve mensen. Liefdevol verzorgd worden door Arenda, Jonah, Claudia en Richard. Smakelijke en fantastische gerechten. Verblijf in een mooi en luxe huis. Midden in de prachtige natuur. Fijne en rustgevende yogalessen. Diepgaande meditaties. Genieten van de stilte. Ontspannen in de sauna. Eénzijn met jezelf. Kortom, het perfecte plaatje van deze yoga en health retreat. Heel veel dank

Karin

Begur, Spanje – 19 t/m 24 maart 2019

Woorden schieten tekort om de yoga retraite in Villa Pi Blau aan de Costa Brava te beschrijven. Een geweldige locatie met oog voor mens en natuur, schitterend uitzicht op zee, heerlijk eten, gastvrijheid, kortom genieten met een grote G. En dan de heerlijke yogalessen van Arenda, de mooie meditaties, de topmassage, de bijzondere reconnective healingsessie, de stilte ochtend, echt geweldig. Arenda en Jonah zorgen er samen met de mensen van villa Pi Blau voor dat het je aan niets ontbreekt. Persoonlijke aandacht en oprechte en warme betrokkenheid bij ons als gast, een geweldige combinatie. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de heerlijke dagen. Wat heeft het me veel gebracht en gedaan, meer dan ik durfde te verwachten. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf wat dagen rust en ruimte gunt.

Margaret

Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven! 

Het heeft mij boven verwachting veel gebracht. Ik mocht het twee maanden terug beleven en steeds als ik me weer even terug focus op die fijne plek krijg ik spontaan een lach op mijn gezicht en een heerlijk gevoel van gelukzaligheid! 

Wat heb ik genoten van de omgeving, de zon, magische volle maan, de warmte van de groep, de mooie gesprekken, het heerlijke gezonde eten, met zoveel liefde bereid, samen even zingen en lachen met een wijntje en daartegenover juist de stilte-wandeling, de yogalessen met de zee zo dichtbij, de intense meditaties. Van hoofd naar vooral gevoel! Het was voor mij een ideale balans. 

De frisse duik in het koude water is een enorme kick! Ook de healing van Jonah was een bijzondere ervaring. 

Weer thuis ben ik vol energie, heel ontspannen met gevoel van trots en dankbaarheid. Het lijkt of mijn hart in Spanje geopend is en mijn onzekere gevoel plaats heeft gemaakt voor helderheid, waarbij ineens veel vanzelf gaat. Ik mag van mezelf weer zijn wie ik ben! 

Kracht van ‘Zijn en Loslaten’ door focus op het hier en nu. Dàt lukt met Arenda en Jonah in Begur!

Lieneke

Wie wil genieten van heerlijk eten, goede yoga lessen en meditaties. Als je tot jezelf wilt komen, niets moeten en het ZIJN wilt beleven en voelen, ga dan mee met een retreat die door Arenda en Jonah wordt verzorgd. Ik heb er ontzettend van genoten, het is het echt waard om jezelf dit geschenk te geven.

Alice

Begur, Spanje – 11 t/m 16 oktober 2018

Tot in de puntjes verzorgde retraite. Perfecte locatie, heerlijk eten, goede sfeer en veel ontspanning. Het zwembad was wat koud (oktober) maar daar is ook een oplossing voor gevonden door ademhalingstraining.
Kortom een aanrader!

Wim

De yoga retraite voelde als een warme, zachte deken om mij heen. De locatie, het verblijf en het eten waren helemaal top. De ademhalingsoefening in de ochtend en daarna een duik in het zwembad waren een lekkere, frisse start van de dag. De yogalessen en de meditaties in de supermooie yogaruimte waren heel fijn, net als de Reconnective healing sessie met Jonah en de massage. Bedankt lieve groep voor deze mooie dagen met elkaar.

Karin

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dagen in Begur. De locatie had iets magisch. De groep was fijn en ik ben echt tot rust gekomen.

Yvette

Texel – 24 t/m 27 augustus 2018

Ik heb een hele fijne retreat op Texel gehad. Yoga, healings en heerlijk vegetarisch eten. Er is weer een super accommodatie gekozen op een mooie lokatie, Texel. Mogelijkheid om te fietsen, sauna, zwemmen en de stilte wandeling was een mooie ervaring. Er is ruimte voor ideeën, kennisgeving, verwerking, gezelligheid, ontspanning en ook humor. Met een lach en een traan.
Dank jullie wel

Maikel

Ik heb een bijzondere 4 daagse bij jullie in Texel mogen beleven. Jullie volledige gedrevenheid en aandacht zijn echt inspirerend voor mij geweest. De yoga, de meditaties, de heerlijke veganistische gerechten… Compliment voor jullie als team. Verder heb ik in het directe contact jullie krachtige openheid ervaren. Nogmaals dank!

Ghislaine
Onwijs bedankt voor het fantastische Yoga weekend op Texel. Ik heb er intens van genoten.
De rust, de mooie gesprekken, leuke mensen, yoga, meditaties, massage, zwemvijver. Het was superbijzonder en ik ben heel dankbaar dat ik heb dit heb mogen meemaken.
Kristel

Manilva, Spanje – april 2018

Ik vond het een bijzondere ervaring om heerlijk tot mezelf te komen. Het is eigenlijk niet in korte zinnen te verwoorden. 

Ik heb genoten van de verwennerij van Evelien en Kuba die 3x per dag vegetarische maaltijden hebben bereid die overheerlijk smaakten en ook nog eens oogstrelend waren voor het oog. De fantastsche “stilte”  wandeling in het natuurpark met gids. 

De heerlijke yoga oefeningen buiten rondom het huis en op het strand. De yoga sessie bij zonsopgang op het strand gaf voor mij een extra demensie.

De reacties van mijn lichaam voelen tijdens de reconnective healing sessies, is ook een speciaal gevoel.
En niet te vergeten de meditaties, die waren zo intens dat het me meer raakte en soms emotioneel werd.
Volgens mij komt dat doordat je geen prikkels krijgt van buitenaf en helemaal in de flow zit van rust en niets hoeven doen. 
 Kortom: Volledig mogen en kunnen ZIJN. Een bijzondere ervaring met een fijne groep mensen om me heen. 
Alice

Ik heb echt genoten van een hele geweldige reis naar Spanje samen met de lieve groep mensen en jullie als team!

Van te voren had ik niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou worden; de fantastische locatie, de prachtige natuur, fijne yogalessen en meditaties, het zonnige weer, het geweldige eten, fijne en soms diepgaande gesprekken maar vooral rust (in mezelf). 

Ik heb ervaren hoe het is om meer in het nu te leven en gewoon te zijn en daardoor meer van alles te genieten, soms in stilte.  Deze ervaring is er eentje met een gouden randje!

Sandra