Weekend Retreat met Tiger Singleton

Enkhuizen – 25 en 26 januari 2020

Life, Love and Healing

Yoga & Detox weekend

Enkhuizen – 22 en 23 februari 2020

Voor een weekend volledige rust en reiniging

Tiger Singleton retreat

Spain – March 17/22 – 2020

The Freedom to Be You

Yoga & Meditation retreat (Nog 1 plek vrij)

Spanje – 20 t/m 26 mei 2020

Kom helemaal tot jeZelf aan de Spaanse kust

Yoga & Health retreat

Belgisch Limburg – 11 t/m 16 juli 2020

Voor verdieping, ontspanning & gezondheid

Tromsø, Noorwegen – 30 december 2019 t/m 3 januari 2020

De sfeer in de groep, het warme welkom, de persoonlijke aandacht, het ruime huis, de ‘kom terug bij jezelf’ yogalessen, het heerlijke eten en natuurlijk dat het in het prachtige Noorwegen was, ik vond het een unieke ervaring. Toen ik het voorbij zag komen wist ik meteen: dit moet ik doen!

Anna

Portugal – 18 t/m 23 oktober 2019

Het was zo stil in onze bijna of the grid locatie aan het Portugese meer dat je de vogels des te beter hoorde. Ademoefeningen, Meditatie en Yoga bij zonsopkomst was het mooiste wat ik qua rust & ontspanning heb gedaan. Heerlijke lessen, prachtige groep en genoeg ruimte om even te zwemmen, lezen, mijmeren, wandelen, kletsen, lachen. Fijn om met zo’n groep en zulke begeleiders even away from it all te zijn! 

Bregje

Wat was het genieten tijdens de yoga retraite Paradise in Portugal. De locatie was daadwerkelijk een Paradijsje. Het was zo ontspannen: de yogalessen, de meditaties en de wandelingen in de prachtige omgeving. Alles met aandacht en ook tijd om even alleen maar te zijn.

Nelly

Inmiddels is het al een maand geleden dat ik samen met mijn dochter met jullie mee mocht genieten van de retraite Yoga in Paradise In Portugal. En het paradijs, inderdaad dat was het helemaal. De prachtige natuur, de stilte, het heerlijke eten, de geweldige groep mensen en natuurlijk de fijne yogalessen van Arenda en de sessies van Jonah, alles was paradijselijk. Mijn dochter en ik hebben zo ontzettend genoten. De rust die we tijdens de yoga retraite hebben ervaren, voelen we nog steeds in ons hart en lijf. Ik had het geluk al eerder dit jaar deel te mogen nemen aan de retreat van Elements in Spanje en voel me dankbaar dat ik deze ervaring in Portugal met mijn dochter mocht delen. Arenda en Jonah, bedankt voor deze overgetelijke retraite!

Margaret

Belgisch Limburg – 15 t/m 19 juni 2019

Helend op alle niveau’s, ruimte om te zijn wie je bent. Meer dan hele fijne yoga lessen en mooie meditaties. Met je voeten op de aarde en je hoofd in de hemel. Massage en Reconnective healing, beide meer dan weldaad voor lichaam en geest. Subliem lekker eten en toch een milde detox, groot positief effect. Top accommodatie, luxe kamer en heerlijke sauna. In een prachtige omgeving. Wat een geluk!

Aislinn

Waar te beginnen met de hoogtepunten van de Yoga & Health retreat in Limburg?! Van aankomst tot vertrek heb ik GE-NO-TEN! Zoveel liefde gevoeld, geproefd en gezien. Arenda, Jonah, Richard en Claudia, nogmaals een DIKKE dankjewel voor deze bijzondere mooie en liefdevolle ervaring. Mij zie je sowieso terug!
Heel veel liefs

Sarah

Zeer ontspannen terug uit België van een vurrukkelukke midweek yoga & health retreat met 2 dagen detox, heerlijk eten, massage en reconnective healing. Ontzettend genoten van de accomodatie met zeer fijn bed, sauna’s en mooie omgeving. Arenda en haar team hebben mij echt in de watten gelegd. Een uitstekende manier om weer tot jezelf te komen.

Wendela

Ik ben naar deze Yoga & Health retraite in Limburg gegaan voor een stukje onderhoud, rust, stilte en balans hervinden. Dit alles is gelukt en meer! Wat een super week: prachtige mensen, heerlijk eten,  top programma, fijne yogalessen en meditatie op een heel bijzondere plek. De organisatie was echt helemaal super! Ik kan er weer even tegen en zie uit naar de volgende keer! Dank voor alles!

Willie

Jezelf zijn. Omringd door 15 lieve mensen. Liefdevol verzorgd worden door Arenda, Jonah, Claudia en Richard. Smakelijke en fantastische gerechten. Verblijf in een mooi en luxe huis. Midden in de prachtige natuur. Fijne en rustgevende yogalessen. Diepgaande meditaties. Genieten van de stilte. Ontspannen in de sauna. Eénzijn met jezelf. Kortom, het perfecte plaatje van deze yoga en health retreat. Heel veel dank

Karin

Begur, Spanje – 19 t/m 24 maart 2019

Woorden schieten tekort om de yoga retraite in Villa Pi Blau aan de Costa Brava te beschrijven. Een geweldige locatie met oog voor mens en natuur, schitterend uitzicht op zee, heerlijk eten, gastvrijheid, kortom genieten met een grote G. En dan de heerlijke yogalessen van Arenda, de mooie meditaties, de topmassage, de bijzondere reconnective healingsessie, de stilte ochtend, echt geweldig. Arenda en Jonah zorgen er samen met de mensen van villa Pi Blau voor dat het je aan niets ontbreekt. Persoonlijke aandacht en oprechte en warme betrokkenheid bij ons als gast, een geweldige combinatie. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de heerlijke dagen. Wat heeft het me veel gebracht en gedaan, meer dan ik durfde te verwachten. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf wat dagen rust en ruimte gunt.

Margaret

Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven! 

Het heeft mij boven verwachting veel gebracht. Ik mocht het twee maanden terug beleven en steeds als ik me weer even terug focus op die fijne plek krijg ik spontaan een lach op mijn gezicht en een heerlijk gevoel van gelukzaligheid! 

Wat heb ik genoten van de omgeving, de zon, magische volle maan, de warmte van de groep, de mooie gesprekken, het heerlijke gezonde eten, met zoveel liefde bereid, samen even zingen en lachen met een wijntje en daartegenover juist de stilte-wandeling, de yogalessen met de zee zo dichtbij, de intense meditaties. Van hoofd naar vooral gevoel! Het was voor mij een ideale balans. 

De frisse duik in het koude water is een enorme kick! Ook de healing van Jonah was een bijzondere ervaring. 

Weer thuis ben ik vol energie, heel ontspannen met gevoel van trots en dankbaarheid. Het lijkt of mijn hart in Spanje geopend is en mijn onzekere gevoel plaats heeft gemaakt voor helderheid, waarbij ineens veel vanzelf gaat. Ik mag van mezelf weer zijn wie ik ben! 

Kracht van ‘Zijn en Loslaten’ door focus op het hier en nu. Dàt lukt met Arenda en Jonah in Begur!

Lieneke

Wie wil genieten van heerlijk eten, goede yoga lessen en meditaties. Als je tot jezelf wilt komen, niets moeten en het ZIJN wilt beleven en voelen, ga dan mee met een retreat die door Arenda en Jonah wordt verzorgd. Ik heb er ontzettend van genoten, het is het echt waard om jezelf dit geschenk te geven.

Alice

Begur, Spanje – 11 t/m 16 oktober 2018

Tot in de puntjes verzorgde retraite. Perfecte locatie, heerlijk eten, goede sfeer en veel ontspanning. Het zwembad was wat koud (oktober) maar daar is ook een oplossing voor gevonden door ademhalingstraining.
Kortom een aanrader!

Wim

De yoga retraite voelde als een warme, zachte deken om mij heen. De locatie, het verblijf en het eten waren helemaal top. De ademhalingsoefening in de ochtend en daarna een duik in het zwembad waren een lekkere, frisse start van de dag. De yogalessen en de meditaties in de supermooie yogaruimte waren heel fijn, net als de Reconnective healing sessie met Jonah en de massage. Bedankt lieve groep voor deze mooie dagen met elkaar.

Karin

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dagen in Begur. De locatie had iets magisch. De groep was fijn en ik ben echt tot rust gekomen.

Yvette

Texel – 24 t/m 27 augustus 2018

Ik heb een hele fijne retreat op Texel gehad. Yoga, healings en heerlijk vegetarisch eten. Er is weer een super accommodatie gekozen op een mooie lokatie, Texel. Mogelijkheid om te fietsen, sauna, zwemmen en de stilte wandeling was een mooie ervaring. Er is ruimte voor ideeën, kennisgeving, verwerking, gezelligheid, ontspanning en ook humor. Met een lach en een traan.
Dank jullie wel

Maikel

Ik heb een bijzondere 4 daagse bij jullie in Texel mogen beleven. Jullie volledige gedrevenheid en aandacht zijn echt inspirerend voor mij geweest. De yoga, de meditaties, de heerlijke veganistische gerechten… Compliment voor jullie als team. Verder heb ik in het directe contact jullie krachtige openheid ervaren. Nogmaals dank!

Ghislaine
Onwijs bedankt voor het fantastische Yoga weekend op Texel. Ik heb er intens van genoten.
De rust, de mooie gesprekken, leuke mensen, yoga, meditaties, massage, zwemvijver. Het was superbijzonder en ik ben heel dankbaar dat ik heb dit heb mogen meemaken.
Kristel

Manilva, Spanje – april 2018

Ik vond het een bijzondere ervaring om heerlijk tot mezelf te komen. Het is eigenlijk niet in korte zinnen te verwoorden. 

Ik heb genoten van de verwennerij van Evelien en Kuba die 3x per dag vegetarische maaltijden hebben bereid die overheerlijk smaakten en ook nog eens oogstrelend waren voor het oog. De fantastsche “stilte”  wandeling in het natuurpark met gids. 

De heerlijke yoga oefeningen buiten rondom het huis en op het strand. De yoga sessie bij zonsopgang op het strand gaf voor mij een extra demensie.

De reacties van mijn lichaam voelen tijdens de reconnective healing sessies, is ook een speciaal gevoel.
En niet te vergeten de meditaties, die waren zo intens dat het me meer raakte en soms emotioneel werd.
Volgens mij komt dat doordat je geen prikkels krijgt van buitenaf en helemaal in de flow zit van rust en niets hoeven doen. 
 Kortom: Volledig mogen en kunnen ZIJN. Een bijzondere ervaring met een fijne groep mensen om me heen. 
Alice

Ik heb echt genoten van een hele geweldige reis naar Spanje samen met de lieve groep mensen en jullie als team!

Van te voren had ik niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou worden; de fantastische locatie, de prachtige natuur, fijne yogalessen en meditaties, het zonnige weer, het geweldige eten, fijne en soms diepgaande gesprekken maar vooral rust (in mezelf). 

Ik heb ervaren hoe het is om meer in het nu te leven en gewoon te zijn en daardoor meer van alles te genieten, soms in stilte.  Deze ervaring is er eentje met een gouden randje!

Sandra

The Freedom to Be You

Stand on your own authority in complete Love

Retreat with Tiger Singleton – 17-22 March 2020 – Begur- Spain

Gently held in the north of Spain, this 6-day Retreat is an opportunity to discover and connect with a new depth of inner and outer freedom.  Designed for the warrior in heart, this will be a sacred space to meet yourself with a renewed courage and allow for the falling away of everything that no longer serves.

The Freedom to Be You is not only an invitation to finally let go of any lingering self-judgment, but also an invitation to extend freedom and love to the whole world. You will see, beyond any doubt, your inherent capacity to stand on your own authority in complete love; which very simply is your ability to connect with a more genuine and sincere love in yourself and with others.

Each day begins with an intentional exercise in breathing, preparing the space within to receive a new depth of wisdom and guidance.  Followed by an invitation to enjoy a refreshing dip in the pool, allowing the body to awaken and prepare for Integral Yoga and Meditation.

Now that your heart, mind, and body are in sync, we all sit together for an intimate, yet playful, exploration into our deepest nature.  Satsang with Tiger, is an experience of unraveling fearful conditioning and looking beyond the veil of illusions created by the mind.  He speaks directly to the heart of being human and compassionately destroys all of your excuses for not falling madly in love with Life.

Satsang is a Sanskrit term meaning “being in the company of the truth” or “right association,” and refers to a group of like-minded/hearted people who engage in a spiritual dialogue or receive messages of insight and wisdom.  

Sitting in satsang with Tiger is an amazing way to be taken by the hand and shown the Truth in a non-dogmatic, compassionate, sincere and down to earth way. Tiger’s use of words, the softness he radiates and the wisdom he shares gently peels off every layer of bullshit that has become our identification in today’s world and leaves you with a space that allows for total and utter freedom.

Patrick Meijer

Satsang with Tiger is a rare opportunity to open and surrender into the sincerity of our ever present true nature. Through the grace of satsang I opened into receiving and embodying divine love, love that is beyond ideas of personal identity, love that is always and all ways present. Satsang feels like the ultimate homecoming where I can rest in the divinity of all things.

Libby Kinsela

There have been few people in the world that have opened my mind and heart like Tiger has. When he speaks, we cannot help but remember how sweet and playful life truly is. His compassionate humor melts the walls around our heart; and word after word, the true nature of our being is revealed as hiding in plain sight.  Many can write poetry, few live and embody it. To spend time with Tiger is to spend time in the presence of truth. This feeling of coming home and knowing without a shadow of doubt that all is well, rekindles a light inside of us that will continue to guide our way long after the meeting is over.

Imaya Sabine

“Everything You Desire

Already Exists Within

What You Are”

Triple room (bathroom + sea view)Total amount per person
Down payment
Double room (with bathroom)Total amount per person
Down payment
Double room (shared bathroom)Total amount per person
Down payment
Single room (shared bathroom)Total amount per person
Down payment

You can either choose to pay the whole amount at once or do a down payment. If you choose the last option, you will receive an invoice and you can pay the rest of the amount in 1 or more terms before the 15th of February 2020.

All triple en double rooms can either have single beds or double beds, depending on your preference.

What is not included in the price

  • Flight to and from Barcelona or Girona
  • Transfer from Barcelona or Girona*
  • Massages or Healing sessions if preferred
  • Cancelation insurance and Travel insurance

* Flights to Barcelona are around €100,00 for a return ticket from European countries. We can arrange a transfer from Barcelona which will depart around 17:00h on the 17th of March. It will return on the 22nd of March around 11:00h from our villa. This transfer will be around € 50,00 p.p. both ways.

If you travel to Girona it’s best and cheapest to rent a car and you might be able to share that with others who will travel around the same time.

For every booking we plant 2 trees via www.treesforall.nl to compensate CO2 emission through flying.

For questions about this or anything else, don’t hesitate to contact us.

The Team

Tiger Singleton

Satsang facilitator

Arenda Breevaart

Retreat organiser/facilitator, Yoga teacher

Jonah Korver-Hanzlik

Retreat facilitator, Energy Healer

We hope to meet you in Begur in March 2020.

Let’s create magic together!

And if you want to know how others have experienced retreats with Tiger, watch the video below.

Retreat testimonials from Tiger

This post is also available in: Dutch