English version

Yoga in Paradise (VOL GEBOEKT)

Portugal – 18 t/m 23 oktober 2019

Jezelf onderdompelen in ongerepte natuur

A New Years Dream Retreat

Tromsø – December 30th 2019 – January 3rd 2020

Clarity in Presence

Tiger Singleton retreat

Spain – March 17/22 – 2020

The Freedom to Be You

Yoga & Meditation retreat (BIJNA VOL)

Spanje – 20 t/m 26 mei 2020

Kom helemaal tot jeZelf aan de Spaanse kust

Yoga & Health retreat (info volgt)

Belgisch Limburg – 11 t/m 16 juli 2020

Voor verdieping, ontspanning & gezondheid

Ik vond het een bijzondere ervaring om heerlijk tot mezelf te komen. Het is eigenlijk niet in korte zinnen te verwoorden. 

Ik heb genoten van de verwennerij van Evelien en Kuba die 3x per dag vegetarische maaltijden hebben bereid die overheerlijk smaakten en ook nog eens oogstrelend waren voor het oog. De fantastsche “stilte”  wandeling in het natuurpark met gids. 

De heerlijke yoga oefeningen buiten rondom het huis en op het strand. De yoga sessie bij zonsopgang op het strand gaf voor mij een extra demensie.

De reacties van mijn lichaam voelen tijdens de reconnective healing sessies, is ook een speciaal gevoel.
En niet te vergeten de meditaties, die waren zo intens dat het me meer raakte en soms emotioneel werd.
Volgens mij komt dat doordat je geen prikkels krijgt van buitenaf en helemaal in de flow zit van rust en niets hoeven doen. 
 Kortom: Volledig mogen en kunnen ZIJN. Een bijzondere ervaring met een fijne groep mensen om me heen. 
Alice

Ik heb een heerlijk Detox en Yogaweekend gehad bij Elements Yoga in Enkhuizen! Het zou me niet anders gelukt zijn dan op deze manier; afgestemde yogalessen, heerlijke soepen en sapjes, totale ontspanning mede door massage en healing en mooie gesprekken met lieve mensen. Een aanrader!

Sandra

Tot in de puntjes verzorgde retraite. Perfecte locatie, heerlijk eten, goede sfeer en veel ontspanning. Het zwembad was wat koud (oktober) maar daar is ook een oplossing voor gevonden door ademhalingstraining.
Kortom een aanrader!

Wim

Ik heb echt genoten van een hele geweldige reis naar Spanje samen met de lieve groep mensen en jullie als team!

Van te voren had ik niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou worden; de fantastische locatie, de prachtige natuur, fijne yogalessen en meditaties, het zonnige weer, het geweldige eten, fijne en soms diepgaande gesprekken maar vooral rust (in mezelf). 

Ik heb ervaren hoe het is om meer in het nu te leven en gewoon te zijn en daardoor meer van alles te genieten, soms in stilte.  Deze ervaring is er eentje met een gouden randje!

Sandra

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dagen in Begur. De locatie had iets magisch. De groep was fijn en ik ben echt tot rust gekomen.

Yvette

Zeer ontspannen terug uit België van een vurrukkelukke midweek yoga & health retreat met 2 dagen detox, heerlijk eten, massage en reconnective healing. Ontzettend genoten van de accomodatie met zeer fijn bed, sauna’s en mooie omgeving. Arenda en haar team hebben mij echt in de watten gelegd. Een uitstekende manier om weer tot jezelf te komen.

Wendela

Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven! 

Het heeft mij boven verwachting veel gebracht. Ik mocht het twee maanden terug beleven en steeds als ik me weer even terug focus op die fijne plek krijg ik spontaan een lach op mijn gezicht en een heerlijk gevoel van gelukzaligheid! 

Wat heb ik genoten van de omgeving, de zon, magische volle maan, de warmte van de groep, de mooie gesprekken, het heerlijke gezonde eten, met zoveel liefde bereid, samen even zingen en lachen met een wijntje en daartegenover juist de stilte-wandeling, de yogalessen met de zee zo dichtbij, de intense meditaties. Van hoofd naar vooral gevoel! Het was voor mij een ideale balans. 

De frisse duik in het koude water is een enorme kick! Ook de healing van Jonah was een bijzondere ervaring. 

Weer thuis ben ik vol energie, heel ontspannen met gevoel van trots en dankbaarheid. Het lijkt of mijn hart in Spanje geopend is en mijn onzekere gevoel plaats heeft gemaakt voor helderheid, waarbij ineens veel vanzelf gaat. Ik mag van mezelf weer zijn wie ik ben! 

Kracht van ‘Zijn en Loslaten’ door focus op het hier en nu. Dàt lukt met Arenda en Jonah in Begur!

Lieneke

Woorden schieten tekort om de yoga retraite in Villa Pi Blau aan de Costa Brava te beschrijven. Een geweldige locatie met oog voor mens en natuur, schitterend uitzicht op zee, heerlijk eten, gastvrijheid, kortom genieten met een grote G. En dan de heerlijke yogalessen van Arenda, de mooie meditaties, de topmassage, de bijzondere reconnective healingsessie, de stilte ochtend, echt geweldig. Arenda en Jonah zorgen er samen met de mensen van villa Pi Blau voor dat het je aan niets ontbreekt. Persoonlijke aandacht en oprechte en warme betrokkenheid bij ons als gast, een geweldige combinatie. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de heerlijke dagen. Wat heeft het me veel gebracht en gedaan, meer dan ik durfde te verwachten. Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf wat dagen rust en ruimte gunt.

Margaret

Ik heb een hele fijne retreat op Texel gehad. Yoga, healings en heerlijk vegetarisch eten. Er is weer een super accommodatie gekozen op een mooie lokatie, Texel. Mogelijkheid om te fietsen, sauna, zwemmen en de stilte wandeling was een mooie ervaring. Er is ruimte voor ideeën, kennisgeving, verwerking, gezelligheid, ontspanning en ook humor. Met een lach en een traan.
Dank jullie wel

Maikel

Waar te beginnen met de hoogtepunten van de Yoga & Health retreat in Limburg?! Van aankomst tot vertrek heb ik GE-NO-TEN! Zoveel liefde gevoeld, geproefd en gezien. Arenda, Jonah, Richard en Claudia, nogmaals een DIKKE dankjewel voor deze bijzondere mooie en liefdevolle ervaring. Mij zie je sowieso terug!
Heel veel liefs

Sarah
Onwijs bedankt voor het fantastische Yoga weekend op Texel. Ik heb er intens van genoten.
De rust, de mooie gesprekken, leuke mensen, yoga, meditaties, massage, zwemvijver. Het was superbijzonder en ik ben heel dankbaar dat ik heb dit heb mogen meemaken.
Kristel
Ik heb een bijzondere 4 daagse bij jullie in Texel mogen beleven. Jullie volledige gedrevenheid en aandacht zijn echt inspirerend voor mij geweest. De yoga, de meditaties, de heerlijke veganistische gerechten… Compliment voor jullie als team. Verder heb ik in het directe contact jullie krachtige openheid ervaren. Nogmaals dank!
Ghislaine

De yoga retraite voelde als een warme, zachte deken om mij heen. De locatie, het verblijf en het eten waren helemaal top. De ademhalingsoefening in de ochtend en daarna een duik in het zwembad waren een lekkere, frisse start van de dag. De yogalessen en de meditaties in de supermooie yogaruimte waren heel fijn, net als de Reconnective healing sessie met Jonah en de massage. Bedankt lieve groep voor deze mooie dagen met elkaar.

Karin

Wie wil genieten van heerlijk eten, goede yoga lessen en meditaties. Als je tot jezelf wilt komen, niets moeten en het ZIJN wilt beleven en voelen, ga dan mee met een retreat die door Arenda en Jonah wordt verzorgd. Ik heb er ontzettend van genoten, het is het echt waard om jezelf dit geschenk te geven.

Alice

Ik ben naar deze Yoga & Health retraite in Limburg gegaan voor een stukje onderhoud, rust, stilte en balans hervinden. Dit alles is gelukt en meer! Wat een super week: prachtige mensen, heerlijk eten,  top programma, fijne yogalessen en meditatie op een heel bijzondere plek. De organisatie was echt helemaal super! Ik kan er weer even tegen en zie uit naar de volgende keer! Dank voor alles!

Willie

Yoga & Health retreat Limburg

Jezelf zijn

Omringd door 15 lieve mensen

Liefdevol verzorgd worden door Arenda, Jonah, Claudia en Richard

Smakelijke en fantastische gerechten

Verblijf in een mooi en luxe huis

Midden in de prachtige natuur

Fijne en rustgevende yogalessen

Diepgaande meditaties

Genieten van de stilte

Ontspannen in de sauna

Eénzijn met jezelf

Kortom, het perfecte plaatje van deze yoga en health retreat

Heel veel dank

Karin

Helend op alle niveau’s, ruimte om te zijn wie je bent. Meer dan hele fijne yoga lessen en mooie meditaties.Met je voeten op de aarde en je hoofd in de hemel. Massage en Reconnective healing, beide meer dan weldaad voor lichaam en geest. Subliem lekker eten en toch een milde detox, groot positief effect. Top accommodatie, luxe kamer en heerlijke sauna. In een prachtige omgeving. Wat een geluk!

Aislinn

Limburg – 15 t/m 19 juli 2019

Spanje – 19 t/m 24 maart 2019

Spanje – 11 t/m 16 oktober 2018

Texel – 24 t/m 27 augustus 2018

This post is also available in: Dutch