Buiten Yoga

Wat is het?

Een Integrale Yogales, net zoals in de studio, maar dan met je bloten voeten in contact met gras of zand, de wind door je haren, zon op je huid en ruimte om je heen.

De nadruk ligt niet op hoe mooi en perfect technisch de houdingen worden gedaan, maar op hoe de houdingen worden ervaren en hoe het contact met de natuur en jezelf wordt ervaren. Een moment van innerlijke rust en totale ontspanning. Uiteraard voelen we het lichaam wel door de oefeningen en worden we flexibeler en sterker, activeren we de organen en het energie systeem.

Werking

Doordat je buiten bent en letterlijk in contact bent met de aarde, kun je de aarde energie met alle mineralen en anti-oxidanten daadwerkelijk in je opnemen. In contact zijn met de natuur brengt ons altijd meer in contact met ons innerlijke Zelf. Je voelt dat je leeft, je zintuigen staan op scherp en je komt tot rust.

De werking van de Integrale Yoga komt zo nog beter tot zijn recht. Met je voeten stevig op aarde en je hoofd in de hemel.

Voor wie?

Toegankelijk voor iedereen die houdt van buiten zijn en van Yoga (beginners en gevorderden).

Hoe, wat waar?

Vanwege de Corona crisis moet de studio nog gesloten blijven en zullen we zoveel mogelijk Yoga buiten gaan doen. De lessen staan ingeroosterd in het lesrooster. Meestal doen we de lessen op het Enkhuizerzand, op het strand, op de Boksewei of het grasveld bij het ‘surfstrandje’. We kijken hierbij naar de temperatuur en de wind.

Indien je jezelf hebt aangemeld voor een buiten Yogales krijg je de avond ervoor een mail met de locatie.

Deze les kun je volgen met een strippenkaart of abonnement.
Een losse les kost €15,00 en een proefles €10,00.

Je kunt jezelf hier aanmelden of registeren als je nog niet in het systeem staat.

Integrale yoga buiten met je voeten in het zand en je haren in de wind.

Voelen dat je leeft en tegelijkertijd dat je meer bent dat het leven zelf.

Call Now Button