• Elements Yoga | Easy flow Yoga | Active Flow Yoga | Buiten Yoga | Meditatie les | Yoga & Meditatie retraite

Voeding

Arenda is orthomoleculair- en natuurvoedingsdietist en werkt volgens de principes van de PNI

Arenda is naast Yoga docent ook orthomoleculair- en natuurvoedingsdietist en werkt volgens de principes van de PNI (Psycho Neuro Immunologie). Ze heeft de opleiding Voeding & Dietetiek in 2006 afgerond en is direct daarna haar eigen praktijk begonnen in Rotterdam. Sinds 2012 is de praktijk verhuisd naar Enkhuizen. Naast persoonlijke consulten, organiseert Elements ook een paar keer per jaar Yoga & Detox weekenden. Hier wordt Yoga gecombineerd met een korte sapvastenkuur en voedingsbegeleiding.

Wanneer je een afspraak hebt voor een voedingsadvies, maakt Arenda een analyse van je klachten, vragen en/of voedingspatroon.

Afgestemd op jouw vragen wordt er een persoonlijk advies gemaakt waar je mee aan de slag kunt.
Een eerste consult duurt meestal 60 minuten.

Na dat eerste consult kun je aan de slag met de tips en het advies. Er volgt een vervolgafspraak, meestal na een paar weken, van ongeveer 30 minuten om te analyseren of het advies resultaat heeft gehad.

Hierna heb je wellicht voldoende handvatten om verder te kunnen, maar het kan ook dat je regelmatig langs wilt blijven komen (meestal 15 tot 30 minuten) om te wegen/meten en de voortgang te bespreken.

Woon je niet in de buurt is het tevens mogelijk een consult via Skype te hebben.

Het uurtarief is 58 euro. Een factuur kan ingediend worden bij de zorgverzekeraar (basisverzekering) en wordt (deels) vergoed. Vooraf kunnen we een afspraak maken over de duur van een consult.

Naast persoonlijke consulten, organiseert Elements ook een paar keer per jaar Yoga & Detox weekenden