Voeding

Arenda is orthomoleculair- en natuurvoedingsdietist en werkt volgens de principes van de PNI

Arenda is naast Yoga docent ook orthomoleculair- en natuurvoedingsdietist en werkt volgens de principes van de PNI (Psycho Neuro Immunologie). Ze heeft de opleiding Voeding & Dietetiek in 2006 afgerond en is direct daarna haar eigen praktijk begonnen in Rotterdam. Sinds 2012 is de praktijk verhuisd naar Enkhuizen. Naast persoonlijke consulten, organiseert Elements ook een paar keer per jaar Yoga & Detox weekenden. Hier wordt Yoga gecombineerd met een korte sapvastenkuur en voedingsbegeleiding.

Wanneer je een afspraak hebt voor een voedingsadvies, maakt Arenda een analyse van je klachten, vragen en/of voedingspatroon.

Afgestemd op jouw vragen en/of klachten wordt er een persoonlijk advies gemaakt waar je mee aan de slag kunt. Naast voedingsadvies, wordt er ook gekeken naar leefstijl.

En indien gewenst kun je daarnaast samen met Arenda aan de slag met ademoefeningen, meditatietechnieken en kunnen er energetische genezingstechnieken worden gebruikt (vanuit haar opleiding Geestelijk genezen) om bepaalde systemen in balans te brengen of pijn te verzachten. Allemaal afhankelijk van wat jij wilt en waar jij naar op zoek bent.
Een eerste consult duurt meestal 60 minuten. Een vervolgconsult kan in 30 minuten.

Woon je niet in de buurt is het tevens mogelijk een consult via Skype te hebben.

Het uurtarief is 60 euro. Vooraf kunnen we een afspraak maken over de duur van een consult. Starten met een half uur ter introductie kan ook altijd.

Ik heb een heerlijk Detox en Yogaweekend gehad bij Elements Yoga in Enkhuizen! Het zou me niet anders gelukt zijn dan op deze manier; afgestemde yogalessen, heerlijke soepen en sapjes, totale ontspanning mede door massage en healing en mooie gesprekken met lieve mensen. Een aanrader!

Sandra