Arenda Breevaart

Vanuit mijn achtergrond als fitness- en groepslesinstructrice en orthomoleculair diëtist, ben ik Yoga gaan doen voor meer verdieping, spirituele ontwikkeling en innerlijke rust.

Vanaf dat ik rond de 20 jaar oud was, was er een altijd wel een honger naar spirituele ontwikkeling. Een ‘weten’ dat we meer zijn dan het lichaam met gevoelens en gedachten. Maar mijn identificatie met het denken en het lichaam zat mij vaak in de weg om echt verder te komen op het pad van innerlijke ontwikkeling.

Toen ik in aanraking kwam met de Integrale Yoga in 2011, ontdekte ik dat Yoga zoveel meer is dan fysieke poses doen. Integrale Yoga Nederland in Rotterdam voelde als thuiskomen op een plek waar mijn ziel naar verlangde.

Elements Yoga | Easy flow Yoga | Active Flow Yoga | Buiten Yoga | Meditatie les | Yoga & Meditatie retraite

Jonah Korver Hanzlik

In juli 2017 hebben Arenda en ik elkaar ontmoet tijdens een Retreat van Bentinho Massaro in Nederland. Zonder woorden (ik was tijdens deze week volledig in stilte) merkten we een diepe connectie en die connectie werd duidelijk toen we elkaar daarna leerden kennen.

We zijn eind 2017 twee keer samen naar retreats in Sedona, Arizona geweest om ons te verdiepen in meditatie en Zelf-realisatie. Omdat we elkaar zo goed aanvullen, hebben we onze krachten gebundeld en genieten wij en hopelijk vele anderen van onze samenwerking. 

Als Reconnective Healer werk ik met de energie van de persoon in kwestie.  Ik stem me af in de kruin en laat ik de energie het werk doen via mijn handen, zodat de energetische balans kan worden hersteld waar nodig. Ik heb de opleiding…