Arenda Breevaart

Vanuit mijn achtergrond als fitness- en groepslesinstructrice en orthomoleculair diëtist, ben ik in 2011 een Yoga opleiding gaan doen voor meer verdieping, spirituele ontwikkeling en innerlijke rust.

Wat mij drijft in het leven is groei en bewustzijn om dichter bij de kern van mijn wezen te komen. En dat wens ik ook voor anderen. Mijn blauwdruk in het leven is dan ook anderen inspireren en blij laten zijn, de volheid van het leven laten ervaren. Dat doe ik op het niveau van voeding, beweging en bewustwording door Yoga en meditatie. Hoe meer al onze systemen in balans zijn, hoe gelukkiger we worden en hoe dieper we komen in onsZelf. In de Yogalessen en tijdens retraites word je meegenomen op dit pad.

Elements Yoga | Easy flow Yoga | Active Flow Yoga | Buiten Yoga | Meditatie les | Yoga & Meditatie retraite

Jonah Korver Hanzlik

Als Reconnective Healer werk ik met de energie van de persoon in kwestie.  Ik stem me af in de kruin en laat ik de energie het werk doen via mijn handen, zodat de energetische balans kan worden hersteld waar nodig. Ik heb de opleiding hiervoor in California gedaan bij Eric Pearl (www.thereconnection.com) en ben Level II Reconnective Healing Foundational Practitioner.

Ik geef de Reconnective Healing ® sessies tijdens de retraites en ook begeleid ik meditatie sessies.

Daarnaast maak ik, door mijn 12 jaar ervaring als professioneel kok, tijdens de Yoga & Detox weekenden de soepen en sappen. Gezond, biologisch, smaakvol en met liefde gemaakt.