• Nicole Neels Avatar
  Nicole Neels
  - Google

  een heerlijke welness beleving voor lichaam en geest

  Mirjam Bus-Geerlofs Avatar
  Mirjam Bus-Geerlofs
  - Google

  Wat een mooi kado voor mezelf, de retraite in Spanje! Geweldig uitzicht, fantastisch eten, leuke mensen. Lekker in balans gekomen door yoga en ademhalingssessies, gevolgd door een hele frisse duik in het zwembad. Aanrader!

  Wendela Balk Avatar
  Wendela Balk
  - Google

  Wil je volledig tot jezelf komen dan kan Elements je hierin fantastisch begeleiden.

  Nelly Drost Avatar
  Nelly Drost
  - Google

  Wat was het genieten tijdens de yoga retraite Paradise in Portugal. De locatie was daadwerkelijk een Paradijsje. Het was zo ontspannen: de yogalessen, de meditaties en de wandelingen in de prachtige omgeving. Alles met aandacht en ook tijd om even alleen maar te zijn.

  Maïté Tersago Avatar
  Maïté Tersago
  - Google

  Heerlijke detox retraite gedaan met Arenda van YogaElements! Helemaal tot mezelf kunnen komen en veel nieuwe inzichten gekregen.
  Dit wordt iets jaarlijks!

  judith wentzel Avatar
  judith wentzel
  - Google

  De yoga retraite in Begur van 19 t/m 24 maart 2019 was in 1 woord... Fantastisch!
  Villa Pi Blau in Begur is gelegen op een heel mooie locatie met prachtig uitzicht op zee ook vanuit de yoga studio.
  Elements Yoga & Retreats organiseert geweldige reizen om weer helemaal ontspannen en relaxed thuis te komen en ik raad je/jullie zeker aan een keer mee te gaan!

  Lieve groet van een heel enthousiaste liefhebber 🙏 😍

  Eline de Zoete Avatar
  Eline de Zoete
  - Google

  Heel prettige yoga lessen met Arenda. Helder met humor en een diep gewortelde spiritualiteit.Koningin van de sapjes!Detoxen was nog nooit zo lekker.Jonah is de soepen koning.Aanrader voor iedereen!

  Klump. Wim Avatar
  Klump. Wim
  - Google

  Tot in de puntjes verzorgde retraite. Perfecte locatie, heerlijk eten, goede sfeer en veel ontspanning. Het zwembad was wat koud (oktober) maar daar is ook een oplossing voor gevonden door ademhalingstraining.Kortom een aanrader!

  Louise van den Bergh Avatar
  Louise van den Bergh
  - Google

  Tot in de puntjes, met veel liefde verzorgde retraits💚 Echt een cadeau voor jezelf!

  Maikel van Bemmel Avatar
  Maikel van Bemmel
  - Google

  Ik heb een hele fijne retreat op Texel gehad. Yoga, healings en heerlijk vegetarisch eten. Er is weer een super accommodatie gekozen op een mooie lokatie, Texel. Mogelijkheid om te fietsen, sauna, zwemmen en de stilte wandeling was een mooie ervaring. Er is ruimte voor ideeën, kennisgeving, verwerking, gezelligheid, ontspanning en ook humor. Met een lach en een traan.Dank jullie wel

  Margaret Walraven Avatar
  Margaret Walraven
  - Google

  Goede begeleiding en afwisselende lessen. Er is ook plaats voor een Elementje humor. Ik ben al jaren fan. Ken je Elements dan zoek je niet verder.

  Alice Visser Avatar
  Alice Visser
  - Google

  Bij Arenda kun je het ZIJN ervaren. De integrale yoga is een mini vakantie voor Jezelf! De retreat in Spanje was zeer de moeite waard. Heerlijk ontspannen met yoga en meditaties en heerlijke maaltijden die ook een lust voor het oog waren.

  Maaike Heuckelbach Avatar
  Maaike Heuckelbach
  - Google

  Hele fijne yoga studio! Het voelt als thuiskomen bij Elements. In de lessen wordt op vele manieren aandacht gegeven aan Zijn, en ook de Humor ontbreekt niet; hele prettige combinatie! En de buitenlessen, yoga aan het IJsselmeer: heerlijk! 🙏🏻

  Timo van Tilburg Avatar
  Timo van Tilburg
  - Google

  Wat een superfijne Yoga les. Bedankt Arenda

  Sandra Reijnders Avatar
  Sandra Reijnders
  - Google

  Arenda geeft hele fijne yogalessen in haar studio in Enkhuizen of bij mooi weer aan het Ijsselmeer! Ook ben ik mee geweest naar een retraite in Spanje en dat was heel mooi en bijzonder.

  Gerdien van Tongeren Avatar
  Gerdien van Tongeren
  - Google

  (Vertaald door Google) Beste yogaschool in de stad! Had ook het voorrecht om op een van de eerste retraites te gaan: een yoga- en zeilweekend en het was in elk opzicht geweldig. Ga het bekijken

  (Origineel)
  Best yoga school in town! Also had the privilege to go on one of the first retreats: a yoga and sailing weekend and it was awesome in every way. Go check it out

Call Now Button