Arenda Breevaart

Vanuit mijn achtergrond als fitness- en groepslesinstructrice en orthomoleculair diëtist, ben ik in 2011 een Yoga opleiding gaan doen voor meer verdieping, spirituele ontwikkeling en innerlijke rust.

Wat mij drijft in het leven is groei en bewustzijn om dichter bij de kern van mijn wezen te komen. En dat wens ik ook voor anderen. Mijn blauwdruk in het leven is dan ook anderen inspireren en blij laten zijn, de volheid van het leven laten ervaren. Dat doe ik op het niveau van voeding, beweging en bewustwording door Yoga en meditatie. Hoe meer al onze systemen in balans zijn, hoe gelukkiger we worden en hoe dieper we komen in onsZelf. In de Yogalessen en tijdens retraites word je meegenomen op deze reis die altijd IS.

Elements Yoga | Easy flow Yoga | Active Flow Yoga | Buiten Yoga | Meditatie les | Yoga & Meditatie retraite

Jonah Korver Hanzlik

Ik werk sinds 2017 samen met Elements Yoga en doe tijdens de retraites de Reconnective Healing® sessies, in die 2 jaar heb ik vele mooie en ontroerende momenten meegemaakt met de participanten en dit is ook hetgeen wat het zo’n avontuur maakt elke retraite weer. Ik heb de opleiding in California gedaan bij Eric Pearl (www.thereconnection.com) en ben Level II Reconnective Healing Foundational Practitioner. Ik blijf deze energie verder ontwikkelen en leer van elke interactie en verwerk dit weer in mijn behandelingen.

Daarnaast geef ik ook meditatie sessies. Deze zijn afgestemd op de groep, worden intuïtief geformuleerd in het moment en wordt er ingevoeld wat er in het hoogste belang is voor deze groep en de individuen, de basis van waaruit ik werk is non-dualiteit.

This post is also available in: Engels