Een les van 1 uur waarbij we beginnen met wat ademoefeningen en het tot rust laten komen van lichaam en geest. Vervolgens krijg je een geleide meditatie met verschillende onderwerpen. Soms staat het Hart centraal, dan weer het Bewustzijn en soms Hara (de onderbuik adem).

De meditaties kunnen liggend of zitten gedaan worden.

Werking

Het gaat er bij onze meditaties om het denken tot rust te brengen en steeds verder te komen in het leren kennen van je ware Zelf. Dat gaat stap voor stap en het proces is voor iedereen anders.

Je kunt verschillende gewaarwordingen krijgen. Van ontspanning, tot loslaten van patronen, tot bewuster worden van hoe je als persoon in elkaar zit en wie of wat je daadwerkelijk bent.

het hele leven is een avontuur van ervaringen. Pas wanneer je nieuwsgierig wordt naar de aard van het bestaan en van alle aspecten van het leven, ontstaan er openingen om bij die innerlijke rust te komen die de basis vormt van ons wezen.

Voor wie?

Voor een ieder die zich aangetrokken voelt tot het bovenstaande. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren. Er is een nieuwsgierigheid nodig naar de kern van jouw Zijn en een verlangen om dat te leren kennen. En als je komt voor ontspanning en innerlijke rust is dat ook goed, dat is de basis van meditatie.

Kom thuis bij jeZelf door meditatie

Call Now Button