Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing is een afgeleide van the Reconnection®, ontwikkeld door dr. Eric Pearl. Deze methode maakt gebruik van energie, licht en informatie in een krachtig nieuw spectrum van frequenties waardoor je hele wezen in balans gebracht wordt. Met The Reconnection® wordt je verbinding hersteld.

Meer informatie over Reconnective Healing kun je vinden op www.thereconnection.nl en www.thereconnection.com.


Wat is Reconnective Yoga?

Reconnective Yoga brengt de praktijk van yoga en Reconnective Healing bij elkaar in één yogales. Het is een krachtige nieuwe manier om je lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen.
Concentratie, meditatie en healing op alle niveaus.

In de Reconnective yogalessen gebruiken we de frequenties van Reconnective Healing om de yoga te verrijken en te verdiepen. Dit is een krachtige en transformerende manier om concentratie, meditatie en healing op alle niveaus mogelijk te maken. Met The Reconnection wordt je verbinding hersteld met de aarde en de kosmos.

Deze vorm van yoga geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is als je afgestemd bent op de universele eenheid. In de yogalessen zal je je yogahoudingen op een diepere manier ervaren, zowel fysiek als op een diepere spirituele verbinding. Het brengt yoga naar een hoger niveau.

Arenda geeft de Yogales op de Integrale manier (pranayama, hatha yoga, meditatie met veel aandacht in de kruin). Jonah zal tijdens de les individueel bij de deelnemers werken met energie en ook de energie van de groep als geheel n balans brengen.


De Reconnective Healer

Jonah geeft de Reconnective Healing sessies. Hij heeft zijn opleiding Reconnective Healing gedaan in L.A. en heeft zijn leven nu volledig gewijd aan het helpen en begeleiden van mensen met zijn helende aandacht en energie.


Sessies inplannen en/of aanmelden voor de Reconnective Yogales.

Jonah zal regelmatig in Enkhuizen zijn om individuele sessies te geven en er zullen regelmatig Reconnective Yogalessen worden ingepland. Dit zal via de app, de website en Facebook gecommuniceerd worden.

Heb je interesse in een sessie voor jezelf, laat dat dan weten. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Elements of een email sturen naar info@elementsenkhuizen.nl. We plannen dan een sessie in wanneer Jonah in Enkhuizen is. Meestal zal dat op vrijdag en/of in het weekend zijn.

Een sessie duurt 45 minuten. We starten met een kort intake gesprek, daarna 20-25 minuten op de tafel voor de healing sessie en daarna nog 15 minuten nagesprek/coaching. Deze sessie kost € 45,00.

Indien je vragen hebt over Reconnective Healing kun je telefonisch contact opnemen met Jonah: 06-43080242


De eerstvolgende Reconnective Yogales:

Aanmelden voor deze les kan via de app, het reserveringssysteem op de website of door even te mailen naar: info@elementsenkhuizen.nl. Je kunt je ook aanmelden via de app of het reserveringssysteem.

Deze les kost eenmalig € 15,00 en valt buiten een abonnement of strippenkaart.


Reactie van een deelneemster:

“Ik wil jullie bedanken voor de hele fijne les, voel me herboren en super ontspannen. Mijn schildklier ging heel erg trillen en lijkt nu wel beter zijn werk te doen, veel energieker! Kom maar op met de volgende les! Mooi om de versterkende werking van jullie samengevoegde krachten te ervaren!”

“Ik heb de Reconnective Yoga les op donderdag 31 augustus als heel bijzonder ervaren; tijdens de les voelde ik warmte, energie (zeker als Jonah bij mij in de buurt kwam) en een diepere ontspanning dan normaal in de asanas en de meditatie. Ook voelde ik de energie in de ruimte met de groep; als een soort verbinding. Na de les voelde ik me heel relaxt; heb ‘s nachts heerlijk geslapen en de volgende dag had ik meer energie dan anders! Ik hoop dat deze les vaker wordt gegeven, dan ga ik er zeker weer naar toe!”

Jerica