Zondag 7 januari ben je welkom voor een samen Zijn om het jaar in te luiden met elkaar.


10:00 – 11:30 uur: Reconnective Yoga (€ 15,00 p.p.)

12:00 – 12:45 uur: Nieuwjaarsmeditatie: ‘JeZelf losmaken’ (gratis)

12:45: Glaasje bubbels met elkaar


2017 was een bijzonder jaar voor mij. Het begon met een echtscheiding, gevolgd door een donkere winter met veel ziek zijn. In mei las ik een artikel in Happinez magazine wat heel veel deed veranderen. Het artikel ging over een spirituele leraar die me erg aansprak en mijn hart raakte en in juli ben ik naar een ‘retreat’ van hem gegaan. Het was het begin van een verdiepingsreis, het transformeren van patronen en het ontmoeten van een nieuwe liefde waarmee ik zelfs ben gaan samenwerken. Hierna volgde nog twee retreats in Sedona en stap voor stap ontdekte is meer de essentie van mijn ware Zelf. Wat eigenlijk ironisch is, want we zijn al ons ware Zelf, we kunnen niets anders zijn dan Dat. Er liggen alleen wat lagen overheen waardoor we denken dat we onze persoonlijkheid, patronen, gedachten, lichaam en gevoelens zijn. Door onze sluiers die over dit Zelf liggen te gaan herkennen en misschien zelfs gaan afbreken, wordt het steeds beter zichtbaar wie we echt zijn. Dan ontstaat er meer innerlijke rust, vrijheid, onvoorwaardelijke (zelf)liefde en vrede. En hierdoor kun je er weer beter zijn voor anderen, want je oordelen en meningen worden minder en je kunt een spiegel zijn. Ik voel me heel dankbaar om deze levensreis te beleven en wil op een integere en authentieke manier het werk als Yogadocent blijven doen. Ik heb dan ook weer ontzettend veel zin in heel veel fijne Yogalessen het komende jaar. Dat we met elkaar maar weer veel mogen lachen en veel innerlijke rust en liefde mogen ervaren (in natuurlijk een flexibel en sterk lichaam).

Liefs, Arenda


Zondag willen we graag met jullie het nieuwe jaar inluiden. Om 12:00 uur starten we met een meditatie, gegeven door Jonah. Daarna drinken we een glaasje bubbels (thee mag ook) met een hapje erbij. Dit is gratis (wel graag even aanmelden zie de knop hieronder). Voor de Reconnective Yoga is het handig om ook even via de app aan te melden (of website).

Je kunt hiervoor meedoen met Reconnective Yoga van 10:00 tot 11:30 uur. Deze les kost € 15,00 per persoon. Zie hier meer informatie. 

We maken er een hele mooie ochtend van met elkaar en zetten intenties voor het nieuwe jaar. Je kunt de hele ochtend komen, maar ook alleen voor de Yoga of alleen voor de Meditatie.