INTEGRALE KRACHT YOGA richt zich op het versterken van het fysieke lichaam door gebruik te maken van geconcentreerde aandacht tijdens verschillende houdingen. Deze houdingen hebben op zichzelf al een positieve werking op het bewegingsapparaat, de bloedsomloop, het gehele hormonale systeem en de organen, maar door deze geconcentreerde aandacht wordt tevens de weerstand, de vitaliteit en de fysieke conditie enorm gestimuleerd!

De totale lesduur is 75 minuten. De les is 45 minuten redelijk actief met zo’n 20 Yoga houdingen en eindigt met een half uur meditatie.

Wat kun je verwachten

  • Geen woorden maar daden; een yoga voor DOENERS
  • Een serie van ongeveer 20 houdingen die zich richten op het vrij laten stromen van levensenergie
  • Versterking van het Harapunt; het centrum van onze fysieke kracht
  • Stimulering van de levensenergie, waardoor eventuele blokkades in het denken, het emotionele en zelfs in het fysieke lichaam opgeheven kunnen. Hierdoor ontstaat gezondheid!
  • Een lange eindontspanning die gericht is op het ervaren van de stilte die gevuld is met bewustzijn en kracht.

Voor wie?

Iedereen kan in principe INTEGRALE KRACHT YOGA doen. Je moet wel een beetje houden van actie, maar ook de stilte en kracht in jezelf willen ervaren. Het is ook voor mensen die moeite hebben hun hoofd stil te krijgen.

Integrale Kracht Yoga is de Yoga voor doeners, voor het laten stromen van de levensenergie, maar ook voor innerlijke stilte.

Call Now Button