Algemene voorwaarden Retreats 2023

Artikel 1.0 Algemeen

Deze algemene voorwaarden maken onderdeel uit van elke overeenkomst tussen Elements Yoga & Retreats en de klant/cliënt/opdrachtgever inzake retraites (van 1 tot 7 dagen) en evenementen.

Artikel 2.0 Inschrijving/aanmelding

Inschrijven of aanmelden voor retraites geschiedt via de website.

Er dient een inschrijfformulier te worden ingevuld via de website. Hier kun je kiezen voor een aanbetaling of het totaalbedrag in één keer voldoen. Na betaling staat de deelnemer aangemeld en krijgt een bevestiging per email. 

Retraites bieden op dit moment plaats aan 8 tot 17 deelnemers per retraite, afhankelijk van de grootte van de accommodatie.

Artikel 3.0 Verhindering

Indien je verhinderd bent om mee te gaan, kun je je beroepen op de annuleringsverzekering die je zelf kunt afsluiten bij inschrijving. Heb je die niet afgesloten, kun je helaas geen beroep doen op restitutie en ben je het gehele bedrag kwijt. Overdragen naar een ander persoon is wel mogelijk.

Indien de yogadocent en/of organisatie zelf verhinderd is door ziekte of andere bijzondere omstandigheden en niet op tijd vervanging kan regelen, kan de retraite vanuit Elements Yoga verplaatst worden naar een andere datum. Indien je dan niet mee kunt, kun je het betaalde bedrag teruggestort krijgen. 

Artikel 4.0 Tarieven

Voor retraites gelden verschillende tarieven, afhankelijk van de locatie en duur van een retraite. 

De betaling gaat via de website, het liefst met Ideal.

Overboeken per bank na ontvangst van een factuur kan ook naar:

NL21 RABO 0127 9717 77 tnv Elements Yoga.

Artikel 5.0 Aansprakelijkheid

Voor retraites geldt dat deelnemen geheel geschiedt op eigen risico van de deelnemer. Elements Yoga, dan wel de docenten, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade en/of letsel van de deelnemer en of spullen van de deelnemer. 

Artikel 6.0 Privacyreglement

Uw privacy wordt gerespecteerd door Elements Yoga. Uw persoonsgegevens worden nooit zonder uw toestemming met derden gedeeld.