Algemene voorwaarden Retreats 2020

Artikel 1.0 Algemeen

Deze algemene voorwaarden maken onderdeel uit van elke overeenkomst tussen Elements Yoga & Retreats en de klant/cliënt/opdrachtgever inzake retraites (van 1 tot 7 dagen) en evenementen.

Artikel 2.0 Inschrijving/aanmelding

Inschrijven of aanmelden voor retraites geschiedt via de website.

Er dient een inschrijfformulier te worden ingevuld via de website. Hier kun je kiezen voor een aanbetaling of het totaalbedrag in één keer voldoen. Na betaling staat de deelnemer aangemeld en krijgt een bevestiging per email. 

Retraites bieden op dit moment plaats aan 5 tot 15 deelnemers per retraite, afhankelijk van de grootte van de accommodatie, in acht neming met de mogelijkheid tot 1,5 afstand.

Artikel 3.0 Verhindering

Indien je verhinderd bent om mee te gaan, kun je je beroepen op de annuleringsverzekering die je zelf kunt afsluiten bij inschrijving. Heb je die niet afgesloten, kun je helaas geen beroep doen op restitutie en ben je het gehele bedrag kwijt. Overdragen naar een ander persoon is wel mogelijk.  

Gezien de maatregelen rondom het Corona virus zijn de regels iets veranderd. De volgende situaties kunnen voorkomen:

1. Indien blijkt dat er door overheidsmaatregelen minder mensen mee mogen naar de retraite, geldt de volgorde van aanmelding. De laatst aangemelde personen die dan eventueel niet mee kunnen, krijgen restitutie van het geheel van het betaalde bedrag.

2. Indien de retraite door overheidsmaatregelen helemaal niet door kan gaan, krijgt iedere deelnemer een gedeeltelijke restitutie. De aanbetaling blijft staan en kan meegenomen worden naar een retraite in de toekomst. Deze zal 2 jaar geldig zijn.

3. Indien blijkt door een test dat je zelf of je huisgenoten besmet bent met het Corona virus, kun je niet mee en blijft de aanbetaling staan. Ook als je klachten hebt die horen bij dit virus is het verstandig om niet mee te gaan of je kunt je laten testen. Indien je niet mee kan, kun je de aanbetaling meenemen naar een retraite in de toekomst en deze is 2 jaar geldig.

4. Indien de yogadocent zelf verhinderd is door ziekte en niet op tijd vervanging kan regelen, kan de retraite vanuit Elements Yoga verplaatst worden naar een andere datum. De aanbetaling blijft staan en kun je meenemen naar een andere datum. Maar we streven altijd naar het door laten gaan van een retraite.

Artikel 4.0 Tarieven

Voor retraites gelden verschillende tarieven, afhankelijk van de locatie en duur van een retraite. 

De betaling gaat via de website, het liefst met Ideal.

Overboeken per bank na ontvangst van een factuur kan ook naar:

NL21 RABO 0127 9717 77 tnv Elements Yoga.

Artikel 5.0 Aansprakelijkheid

Voor retraites geldt dat deelnemen geheel geschiedt op eigen risico van de deelnemer. Elements Yoga, dan wel de docenten, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade en/of letsel van de deelnemer en of spullen van de deelnemer. 

Artikel 6.0 Privacyreglement

Uw privacy wordt gerespecteerd door Elements Yoga. Uw persoonsgegevens worden nooit zonder uw toestemming met derden gedeeld.